0751.180.180 | 0755.190.190

TRATAMENT MEDICAL ÎN STRĂINĂTATE - TURCIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANȚA, MAREA BRITANIE, ISRAEL

Programe de wellness, detoxifiere, prevenție si check-up.

 Lipsa de miscare, alimentatia haotica, fumatul, consumul frecvent de alcool, tulburarile de somn – toate acestea au dus la aparitia unor boli cronice precum diabetul, bolile inimii sau plamanilor. La randul lor, bolile cronice cauzeaza pana in prezent o scadere a calitatii vietii, cazuri de moarte prematura si costuri din ce in ce mai mari pentru sanatate.

 

 

Programele wellness tintesc fie o preventie primara (are ca obiectiv prevenirea aparitiei bolilor - evaluarea starii de sanatate a angajatului (consultatie & prezentarea ultimelor analize efectuate), respectiv stabilirea unui program personalizat in functie de nevoi), fie o preventie secundara (are ca obiectiv diagnosticul, tratamentul si implicit prevenirea instalarii definitive a unei afectiuni, de ex. oboseala, tulburarile alimentare etc.). Preventia primara implica analiza factorilor de risc si luarea unor masuri de preventie, in functie de rezultatele analizelor angajatului in cauza – de pilda, adoptarea unui regim alimentar mai sarac in carbohidrati si glucide in vederea evitarii imbolnavirii angajatului predispus la diabet. Preventia secundara, pe de alta parte, isi propune un control imbunatatit asupra afectiunii. In acest caz, se va insista, de pilda, asupra vizitelor medicale regulate in cazul pacientilor cu astm.

 

O alta noutate pe care o aduc aceste programe este abordarea holistica. Aceasta perspectiva complexa permite o echilibrare pe trei niveluri: fizic, mental si spiritual.

 

ADRESA:

70, Str. Căderea Bastiliei

Sector 1, București

CUM PROCEDEZ?
Contactați-ne!
Un reprezentant medical va prelua imediat cazul Dvs.

Contact:

contact@meditravel.ro

0751.180.180

Copyright © MEDITRAVEL 2006-2021. Toate drepturile rezervate.