0751.180.180 | 0755.190.190

TRATAMENT MEDICAL ÎN STRĂINĂTATE - TURCIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANȚA, MAREA BRITANIE, ISRAEL

Tratament medical la clinici și spitale de top din TURCIA

Prin MEDITRAVEL- Reprezentant oficial în România

12.06.2021

 

De ce să alegi un spital de top din TURCIA?

 

o Acces rapid. Imediat. Chiar și mâine. Fără nici un fel de timp de așteptare.

o Diagnostic precis într-o zi.  Odată ajuns în clinică, toate investigațiile se fac imediat, inclusiv investigații care în România nu sunt uzuale (de ex. PET/CT).

o Evaluare inițială pe baza documentelor. Second opinion scris. Înainte de a pleca la tratament, situația Dvs. medicală va fi evaluată de către medicul specialist, care vă va indica în scris opinia lui medicală, pașii de urmat cât și costul estimat al tratamentului.

o Consultații online. Pentru a vă clarifica orice nelămurire înainte de plecare, vă putem programa o consultație online cu medicul specialist (cu traducerea asigurată pentru limba română).

o Servicii integrate - toate serviciile medicale disponibile într-un singur loc. Spitalele și clinicile din Turcia sunt dotate cu toată tehnica medicală necesară, astfel încât nu este nevoie să vă deplasați între mai multe spitale și clinici, așa cum se întâmplă în România.

o Tehnologii medicale de ultimă oră. În cadrul clinicilor și spitalelor din Turcia este disponibilă tehnologie medicală de ultimă generație, foarte performantă.

o Medici cu experiență în utilizarea tehnologiei. Tehnologia medicală de ultimă oră, cum este de exemplu chirurgia robotică cu robotul DaVinci, sunt disponibile în Turcia de mult mai mulți ani, astfel încât medicii au acumulat foarte multă experiență în utilizarea acestor tehnologii medicale noi.

o Medicamente noi și imunoterapie. În clinicile și spitalele din Turcia sunt disponibile anumite medicamente noi care la noi în țară nu sunt încă disponibile.

o Tehnici superioare. Chiar și pentru tratamente care sunt disponibile și în România- de exemplu chimioterapia- în Turcia există tehnici superioare, cum este de exemplu pregătirea robotică a perfuziilor cu citostatice, pentru a evita eroarea umană.

o Ospitalitatea și disponibilitatea medicilor. Chiar dacă au foarte mulți pacienți, medicii din cadrul clinicilor și spitalelor din Turcia își fac mereu timp pentru nevoile pacientului- sunt atenți la detalii, răspund la toate întrebările și explică pe înțelesul pacienților.

 

Care sunt avantajele să pleci la tratament la un spital din Turcia prin MEDITRAVEL?

 

o La noi, ai consilierul tău personal! Suntem alături de tine de-a lungul întregului parcurs medical, de la consilierea inițială pentru alegerea clinicii potrivite și până la traducerea documentelor la întoarcerea în țară.

o Avem acces la peste 50 de spitale în rețelele partenere, inclusiv spitale universitare.  Pentru că lucrăm cu mai multe rețele de spitale, avem acces la peste 50 de spitale de pe teritoriul Turciei. În rețeaua de spitale partenere, găsim mereu cel mai bun medic și cea mai bună soluție medicală în funcție de nevoile fiecărui pacient! Avem acces și la spitale mai puțin cunoscute în România, care nu beneficiază de multă reclamă, dar mai performante din punct de vedere medical.

o Îți traducem documentele medicale. Traducem documentele tale medicale în maxim 24 de ore. Și da, poți să ni le transmiți și pe whatsapp!

o Îți optimizăm costurile. Pentru că lucrăm cu peste 50 de clinici și spitale din Turcia și pentru că putem să îți dăm oferte de la mai multe clinici în loc de una singură, vei avea certitudine că beneficiezi de cel mai bun medic, dar și că plătești prețul potrivit!

o Îți oferim gratuit translator de limba română la clinică

o Îți oferim transport gratuit pe teritoriul Turciei

o Asigurăm servicii integrate: traducere documente medicale, rezervare bilete de avion, ambulanță aeriană sau terestră, translator, rezervare hotel, transport pe teritoriul Turciei (aeroport-hotel-clinică).

 

Cât costă tratamentul medical la un spital sau la o clinică din Turcia?

 

Pentru că situațiile pacienților nu sunt identice, îți vom putea da un estimat de cost real numai după ce un medic de la un spital din Turcia va analiza dosarul tău medical și va propune cea mai bună soluție medicală în cazul tău particular. Dar pentru prețuri de listă sau alte detalii, poți să ne suni sau să completezi formularul de contact și îți vom furniza cu drag toate informațiile de care ai nevoie!

PRINCIPALELE SPITALE PARTENERE DIN TURCIA

Spitalul MEMORIAL Turcia

Primul spital din Turcia acredidat Joint Commission International.

 

Primul spital din Turcia care a aderat la American Hospital Association (AHA).

 

Primul spital din lume care a primit Leed Platinum Certificate (Memorial Bahcelievler).

 

Centre de Excelență în Ortopedie, Cardiologie, Neuroștiințe, Urologie, Hematologie, Gastroenterologie.

 

3600 de operații cardiovasculare și 12.000 angiografii pe an. 85.000 operații pe an.  9000 FIV.

 

Abordare multisciplinară pentru Oncologie și tehnologie medicală de ultimă oră.

 

Centru de Transplant cu 260 de transplanturi de ficat, 350 de rinichi și 350 de măduvă osoasă în fiecare an.

Cel mai mare grup medical privat din Turcia, într-o continuă creștere și dezvoltare din 1993.

25 de spitale

760.000 de metri pătrați suprafață acoperită

200 de săli de operații

5200 de paturi.

 

Pe locul 1 pentru trei ani la rând pentru Excelență în Transplantul de organe.

 

3 spitale din cadrul grupului acreditate Joint Commission International (JCI).

 

Afilieri și colaborări cu cele mai bune universități medicale din Turcia, care maximizează calitatea serviciilor medicale oferite în cadrul grupului.

 

14.000 de angajați

Mai mult de 680 dintre medicii spitalului au și cariere universitare.

Cea mai mare investiție medicală într-un singur complex medical -  Spitalul Universitar Medipol cuprinde:

 1 spital medicină generală

 1 spital de oncologie

 1 spital de chirurgie cardiovasculară

 1 spital de stomatologie

 

Cel mai mare număr de secții medicale în cadrul unui singur spital.

 

Tehnologie medicală specială, care permite operații în 25 de săli simultan.

100.000 de  metri pătrați spațiu indoor

60.000 de metri pătrați de grădini

26.000 de metri pătrați de parcare

1500 de angajați

 

În cadrul spitalului se utilizează sistemul de management al medicației Pyxis, prin care se asigură automatizarea distribuirii medicamentelor către pacienți.

Din 1992, grupul medical Medicana își continuă dezvoltarea prin:

 

• cele 14 spitale

 

• peste 7000 de angajați

 

•  o medie anuală de 2,5 milioane de pacienți tratați.

 

Medicana Health Group nu numai că a fost unul dintre pionierii dezvoltării turismului de sănătate în Turcia, ci a devenit și unul dintre centrele importante în tratamentul pacienților internaționali din domeniul asistenței medicale multidisciplinare.

 

La spitalele Medicana Health Group serviciile de asistență medicală oferită sunt pe deplin compatibile cu standardele de calitate a serviciilor impuse de Ministerul Sănătății cât și cu standardele de acreditare ale Joint Commission International (JCI).

LUCRĂM ȘI CU:

ADRESA:

70, Str. Căderea Bastiliei

Sector 1, București

CUM PROCEDEZ?
Contactați-ne!
Un reprezentant medical va prelua imediat cazul Dvs.

Contact:

contact@meditravel.ro

0751.180.180

Copyright © MEDITRAVEL 2006-2021. Toate drepturile rezervate.