0751.180.180 | 0755.190.190

TRATAMENT MEDICAL ÎN STRĂINĂTATE - TURCIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANȚA, MAREA BRITANIE, ISRAEL

Tehnologie medicală de ultimă oră sunt aplicate zilnic în cele cinci săli de operație și individualizate pentru pacienți.

• Instrumentele de chirurgie asistată de computer - sistemele de neuronavigație și microscoapele chirurgicale de ultimă generație reprezintă standardul. Astfel, tumora poate fi eliminată la milimetru.

• Colorararea țesutului tumoral cu substanță fluorescentă (tehnica 5-ALA), tehnică prin care neurochirurgul poate distinge tumora de țesutul sănătos.

• Proceduri endoscopice (fără a fi nevoie de deschiderea craniului)- de exemplu abordul transnazal al tumorilor.

• Awake brain surgery- operația cu pacientul treaz. Pentru tumorile legate de centrul limbajului, procedura poate fi efectuată cu pacientul treaz (fără durere), pentru a monitoriza și menține funcția limbajului în timpul îndepărtării tumorii. Pacienții sunt pregătiți pentru operație de către psihologi.

• Neuromonitorizarea introperatorie: În timpul operației, funcțiile creierului și ale nervilor sunt monitorizate continuu pentru detectarea rapidă și minimizarea daunelor potențiale.

 

Centre integrate și echipe multidisciplinare. Totul într-un singur loc. Oncologii și radioterapeuții din cadrul spitalelor partenere lucrează îndeaproape cu neurochirurgii. Îngrijirea pe care o oferă este multidisciplinară, pentru a oferi pacienților cel mai personalizat tratament posibil de la bun început. Pacientul primește tratament complet în cadrul unei singure instituții medicale.

 

Prețuri flexibile. În funcție de necesitățile medicale ale pacientului, și pentru că lucrăm cu un număr foarte mare de spitale din mai multe țări, putem găsi variante de optimizare a bugetului.

 

ADRESA:

70, Str. Căderea Bastiliei

Sector 1, București

CUM PROCEDEZ?
Contactați-ne!
Un reprezentant medical va prelua imediat cazul Dvs.

Contact:

contact@meditravel.ro

0751.180.180

Copyright © MEDITRAVEL 2006-2021. Toate drepturile rezervate.