0751.180.180 | 0755.190.190

DESPRE NOI

Suntem aici pentru a vă obține cele mai bune soluții de diagnostic și tratament în străinătate, în timpul cel mai scurt.

 

Suntem o agenție de turism medical și vă stăm la dispoziție cu soluții complete și integrate pentru a avea acces la cele mai bune opțiuni de tratament disponibile: de la trimiterea dosarului medical pentru a fi analizat de specialiști în străinătate și până la logistica necesară pentru a ajunge la tratament în cele mai bune spitale din străinătate.

TRATAMENT MEDICAL ÎN STRĂINĂTATE - TURCIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANȚA, MAREA BRITANIE, ISRAEL

Dacă nu ați găsit soluții potrivite în țară, noi vă oferim acces rapid  la cele mai bune soluții de  tratament din străinătate! Vă oferim consiliere despre cele mai bune opțiuni de tratament existente și despre costurile estimate.

Un diagnostic grav și tratamentul în străinătate presupun de cele mai multe ori costuri ridicate. Din acest motiv, ofertele noastre financiare vin însoțite de o simulare de credit pentru tratamente medicale, de la cele mai importante bănci din România.

Când e vorba despre ceva atât de serios precum sănătatea și viața noastră, cel mai sigur este să verificăm informația din cel puțin două părți. Nu ezita! Cere acum o a doua opinie  calificată iar răspunsul va fi rapid.

Serviciile noastre sunt all-inclusive: asigurăm servicii de traducere și interpretariat, servicii de ambulanță aeriană și terestră, transfer aeroport-hotel-spital și retur, servicii de rezervare la hotel și bilete de avion la tarife preferențiale. Ne ocupăm de tot!

PARTENERI PRINCIPALI

ADRESA:

70, Str. Căderea Bastiliei

Sector 1, București

CUM PROCEDEZ?
Contactați-ne!
Un reprezentant medical va prelua imediat cazul Dvs.

Contact:

contact@meditravel.ro

0751.180.180

Copyright © MEDITRAVEL 2006-2021. Toate drepturile rezervate.